Tarvitset:
- kananmunankennoja
- kynttilänpätkiä
- kattila (mielellään sellainen, jota ei käytetä enää ruuanlaitossa) tai kattila ja lasipurkki
- pinsetit/pihdit
![]() |
| Sytykeruusun ensimmäinen vaihe on valmis, kun kuppi on täynnä kennon palasia. |
![]() |
| Nämä kynttilät ovat kaapissa muotoituneet tällaisiksi, joten sopinevat oikein hyvin sulatettavaksi sytykeruusuja varten. |
![]() | ||
| Kynttilät sulamassa kattilassa olevassa lasipurkissa. Laitoin lasipurkin pohjalle vähän vettä, tali sulaa veden päälle. |
![]() |
| Tali on saatu sulatettua. |
![]() |
| Pihdillä kiinni sytykeruusun reunasta ja kastetaan se sulatettuun taliin. |
![]() |
| Kääsin sytykeruusun vielä nurinpäin valuttaakseni ylimääräiset talit pois. |
![]() |
| Kerran kastetut sytykeruusut. Annetaan kuivua ja kastellaan vielä toisen kerran sulaan taliin. Imevät yllättävän paljon talia. |
![]() |
| Lopuksi vielä kimalleliimaa sytykyruusuihin ja ne ovat valmiita. |









Ei kommentteja:
Lähetä kommentti