tiistai 12. kesäkuuta 2012

Sisustustikkaat

Jokin aika sitten nikkaroin kahdet sisustustikkaat koristamaan kotiamme. Hiukan pyysin mieheltäni myös neuvoja niiden valmistamiseen. Viimeksi olen jotain vastaavaa nikkaroinnut koulun puukäsityö tunneilla ylä-aste ikäisenä, joten siitä on runsaasti aikaa ja kokemusta todella vähän.  Tarvikkeet tikkaisiin hankin puutavarakaupasta, yksien tikkaiden tarvikkeet maksoivat noin 20 €. Valmistusaikaa ei sinänsä kulunut kovin paljoa, jos ei lasketa maalaamiseen käyttämääni aikaa (ne kun on maalattu kahteen kertaan). 


Ensimmäiset tikkaat löysivät paikkansa meidän yhdistetystä wc/kylppäristä, joihin ostinkin tikaspuita koristamaan turkoosit kylpypyyhkeet Jysk:stä.


Toiset tikkaat taas löysivät paikkansa meidän keittiöstämme. Niiden tikaspuita koristavat Pentik:n Saaga-keittiöpyyhkeet sekä porokuviolliset patakinttaat. Tikkaissa roikkuu myös muutama vuosi sitten tekemäni pupujussi, jolle olen tehnyt päälle vaihdettavan "pyyheliinamekon". Siihen on kätevä käsiä kuivata keittiössä puuhastellessa. Kitchen-sydänkyltti taas tarttui mukaani Tampereen Säästötex:stä. 

Lisäksi olen laittanut keittiön tikkaiden alle lattialle pienen maitotonkan koristeeksi, sehän sopii sinne mainiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti