Tarvitset:
- kananmunankennoja
- kynttilänpätkiä
- kattila (mielellään sellainen, jota ei käytetä enää ruuanlaitossa) tai kattila ja lasipurkki
- pinsetit/pihdit
Sytykeruusun ensimmäinen vaihe on valmis, kun kuppi on täynnä kennon palasia. |
Nämä kynttilät ovat kaapissa muotoituneet tällaisiksi, joten sopinevat oikein hyvin sulatettavaksi sytykeruusuja varten. |
Kynttilät sulamassa kattilassa olevassa lasipurkissa. Laitoin lasipurkin pohjalle vähän vettä, tali sulaa veden päälle. |
Tali on saatu sulatettua. |
Pihdillä kiinni sytykeruusun reunasta ja kastetaan se sulatettuun taliin. |
Kääsin sytykeruusun vielä nurinpäin valuttaakseni ylimääräiset talit pois. |
Kerran kastetut sytykeruusut. Annetaan kuivua ja kastellaan vielä toisen kerran sulaan taliin. Imevät yllättävän paljon talia. |
Lopuksi vielä kimalleliimaa sytykyruusuihin ja ne ovat valmiita. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti